Har du en Harley Davidson , og er du blevet fænget af livet som medlem af en super hyggelig og velfungerende MC-klub, så kig endelig forbi HD Holbæk Mc på en af vores klubaftener så vi kan lære hinanden nærmere at kende og sammen finde ud af om du evt. skal være Hangaround/Prospect og til sidst blive Fullpatch (medlem) af HDHMC.

Har du anden MC end en Harley Davidson, og forventer at købe en Harley inden for en kortere periode, kan du (hvis vi altså bliver enige om det)
godt starte op i klubben og få en vest på med nogle af vores klubmærker, men du kan ikke blive Fullpatch (få fuld ryg) og har ikke stemmeret ved møder før du også har fået dig en Harley Davidson.

 

Vi er også en del af Bikerfonden Danmark og kommer vidt omkring i landet når vi gæster andre MC klubber eller besøger div. MC træf m.m. i løbet af sæsonen.

Er det nu alligevel ikke vores klub du ønsker at være i, så kom bare alligevel forbi til en snak, så kan vi måske vejlede dig og anbefale en klub der evt. passer bedre til dig og dine forventninger.

Kontakt os her